IZJAVA GLEDE PREHRANSKIH IN ZDRAVSTVENIH TRDITEV PRI OPISIH IZDELKOV

Pri vseh proizvodih, ki so predstavljeni na tej internetni strani gre za prehranska dopolnila oz. živila.

Prehranska dopolnila so namenjena dopolnitvi prehrane, npr. v situacijah, v katerih organizem ni zadostno preskrbljen z določenimi hranili ali ima za krajši čas povišano potrebo po hranilih. Takrat lahko prehranska dopolnila v koncentrirani obliki telesu dovedejo hranila ali druge snovi s specifičnim prehranskim ali fiziološkim učinkom.

Prehranska dopolnila vsekakor ne predstavljajo nadomestila za raznoliko in uravnoteženo prehrano ali zdrav življenjski slog, na kar bodite vedno pozorni.

Prehranska dopolnila niso zdravila. Niso namenjena zdravljenju ali preprečevanju bolezni in zato ne nadomeščajo nobene s strani zdravnikov predpisane ali nujno potrebne terapije. V primeru, da jemljete zdravila, se o jemanju produktov, predstavljenih na tej spletni strani, posvetujte s svojim zdravnikom.

Na tej strani predstavljene informacije služijo temu, da se seznanite s prehransko specifičnimi učinki in fiziološkimi procesi, ki jih lahko podprete z uživanjem ponujenih prehranskih dopolnil. Vsekakor vam priporočamo, da po nakupu oz. pred zaužitjem določenega produkta skrbno preberete navodila na pakiranjih produktov. Tam najdete tudi priporočene dnevne količine produktov ter pogoje za shranjevanje produktov.

INFORMACIJE O PRODUKTIH

Zaradi prepovedi navajanja zdravstvenih učinkov smo v svojih uradnih izjavah zelo omejeni. Kot stranka se lahko o učinkih naravnih sredstev informirate npr. preko neodvisnih internetnih strani, podatkov baz kot je npr. Wikipedia.