MEŠANICE PO MERI

od 36,00 

V Sloveniji sem edina, ki ustvarja mešanice gobic po meri. Prisegam na individualne mešanice gobic, saj se gobice se v mešanicah medsebojno dopolnjujejo in vzpodbujajo pri delovanju, njihov učinek je še močnejši.
Mešanica, ki jo pripravim na ta način, je optimalna izbira terapije z medicinskimi gobicami. Mešanice, ki jih še dodatno energijsko uskladim so uravnane na posameznika in v najboljši možni meri podpirajo njegovo telo.
Naenkrat pripravim 200g mešanice. Manjših količin niti ne priporočam, saj je potrebno gobice jemati nekaj časa, da se pokaže njihov polni potencial.

Na voljo imate dve možnosti:

  • brez uglasitve: v tem primeru gobice sami izberete iz seznama. Vašo mešanico vam pripravim na podlagi enakih deležev posameznih z vaše strani izbranih gobic in jih energijsko ne usklajujem.
  • z uglasitvijo: izbor gobic popolnoma prepustite meni. V tem primeru sama določim razmerja med posameznimi gobicami v mešanici in jo tudi energijsko uskladim za posameznika. Zaradi tega je pomembno, da napišete ime osebe, za katero je mešanica namenjena.
Izprazni

Mešanica je namenjena:

Na zalogi

Svetovanje o uporabi medicinskih gob
Možni termini : torek 10.00 - 12.00 , četrtek 16.00 - 18.00

POKLIČITE ME na 040 551 456.

*Prosim, da se glede svetovanja o uporabi medicinskih gob držite ponujenega termina, saj se lahko samo takrat 100% posvetim.

Opis

Dodatna pojasnitev Pri mešanicah si pomagam s pristopi energijske medicine, zato osebni kontakt ni potreben. Mešanica, ki jo pripravim in uravnam na posameznika, je najboljša možna oblika terapije z medicinskimi gobicami, saj uravnavajo vse organske sisteme in s tem najbolje podprejo telo pri vrnitvi v ravnovesje.

Dodatne informacije

Energijska uglasitev (5 EUR doplačilo)

Brez uglasitve, Z uglasitvijo

Mnenja

Ni mnenj.

Napišite mnenje prvi “MEŠANICE PO MERI”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja